Royal Black
Say something here.
Assalamualaikum! Holla! Nama diberikan adalah Nurul Atiqah Saiyidah. Seorang yang happy nak mati. Ooppss! Dah masuk sini jangan nakal nakal! Jaga mulut masing masing okay? Muuahhh!
Tagboard code here



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: OhhIeykhaAiyie

Hye Ho!
Saturday, 28 July 2012 | 05:49 | 0 comments
Assalamualaikum! Wah,dah lama gila babeng tak bukak blog. Berhabuk tahap cipan dah nie. BTW,rindu aku tak? Mestilah kan! Aku kan comel *perasan --'* Kay,meh aku cerita apa jadi kat aku sejak SEBULAN yang lepas.

1. Aku secara rasminya putus ngan dia. Jangan terkejut! Aku yang putuskan dia. Kenapa? Sebabnya aku tak boleh nak tulis sebab aku taknak aibkan siapa siapa pon.And sekarang dia unfriend aku. Aku tak tau laa dia nie frust menonggeng ke apa.

2. Aku dah couple lain. Sekali lagi,jangan terkejut! Aku couple dengan orang yang suka sakitkan hati aku. Sebenarnya,diam diam aku suka kat dia. Dia memang pandai gila layan aku. 

dah tu je laa yang jadi. Aku sebenarnya takde idea nie --' Kay,bye



Old things | New things